Όταν η προσφορά γίνεται βίωμα…

  • 15-1560247231

Δίδυμα από το Σουφλί μπορούν πλέον να περπατούν χάρη στην ανθρωπιά ενός Συλλόγου ΑμΕΑ

Η καλή είδηση της ημέρας μας έρχεται από το Σουφλί και αφορά δυο αδερφάκια που γεννήθηκαν με ραιβοϊπποποδία και αντιμετώπιζαν σοβαρότατο πρόβλημα με το βάδισμά τους.

Η οικογένεια αντιμετώπιζε οικονομικό πρόβλημα και χάρη στην ευαισθητοποίηση της κυρίας Δέσποινας Μπακαλούδη και του Συλλόγου Φίλων ΑμΕΑ Σουφλίου «Νήμα Ζωής» συγκεντρώθηκε το πολυπόθητο ποσό ώστε να αγοραστούν από το εξωτερικό τα ειδικά παπούτσια με τα οποία θα μπορούν τα δύο παιδιά να κάνουν τα πρώτα τους βήματα, έχοντας προηγηθεί το απαραίτητο χειρουργείο.

"Όταν η προσφορά γίνεται βίωμα τότε συμβαίνουν συναρπαστικά πράγματα!" δήλωσε στο  e-evros.gr ο Παναγιώτης Τουζόπουλος - Χειρούργος Ορθοπαιδικός ο οποίος χειρούργησε τα δύο αδερφάκια ώστε να μπορέσουν να περπατήσουν.

Η εγχείρηση πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και όπως μας εξηγεί ο παιδοχειρούρχος κύριος Παναγιώτης Τουζόπουλος με την μέθοδο Ponseti διορθώνεται πλήρως η παραμόρφωση και τα παιδιά αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά και μπορούν να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Μοιραστείτε το...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Comments are closed.